Filtru de schimb pentru ventuze GRABO - GRABO-FS1

Grabo
Grabo
27,00 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
Cod produs - SKU GRABO-FS1
Rareori, data de livrare poate suferi modificari din cauza factorilor externi Livrare estimata:luni, 27 mai 2024, 09:00-19:00
Peste 10 bucati pe stoc Stoc suficient

Descriere

Filtru de schimb pentru ventuze GRABO - GRABO-FS1


  • Înlocuirea unui filtru la ventuzele GRABO este rapidă și ușoară, durând mai puțin de un minut.
  • Alte dispozitive de ridicare cu vaccum necesită adesea puțin mai mult cunoștințe mecanice și experiență pentru a schimba un filtru și poate fi adesea o munca considerabilă de făcut, dar nu și GRABO.
  • Singurele lucruri de care aveți nevoie pentru a înlocui un filtru pe GRABO sunt un minut din timpul dumneavoastră și o șurubelniță cu cap plat.
  • Tot ce trebuie să faceți este să vă îndepărtați filtrul actual, scoțându-l cu atenție folosind șurubelnița și apoi să introduceți noul filtru în poziție. Este chiar atât de simplu.
  • GRABO a fost proiectat pentru a rezista o viață, astfel încât toate componentele care ar putea avea nevoie de înlocuire au fost simplificate pentru dvs.
  • Nu sunt necesare șuruburi pentru a fixa un filtru pe o ventuza GRABO, deoarece fiecare dintre fitingurile de filtru sunt realizate cu precizie. Din acest motiv, filtrele sunt suficient de bine proiectate pentru a nu ieși niciodată decât dacă încercați să le îndepărtați. Este o potrivire perfectă între funcționalitate și simplitate.
  • Înlocuirea unui filtru pe GRABO este simplă și fără dureri de cap. Nu va trebui niciodată să vă stresați pentru a afla cum să înlocuiți din nou un filtru pe un aspirator.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)