Masina de sablat / curatare pt. decor urban / scos graffiti - FEVI-TORNADO

Fevi
Fevi
48.735,00 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde de performanta curierului.
Cod produs - SKU FEVI-TORNADO
Acest termen este o estimare, contacteaza-ne pentru un termen actualizat Disponibil in 14-28 de zile de la comanda

SKU
FEVI-TORNADO
Greutate
45
Brand

Descriere

Masina de sablat / curatare pt. decor urban / scos graffiti - FEVI-TORNADO


Revoluționarul sistem de eliminare a graffiti-ului TORNADO FEVI reprezintă o adevărată inovație în domeniul tratamentului de suprafață.

Sistemul patentat „Tornado Fevi” se bazează pe un sistem inovator de presiune negativă, care permite materialului inert utilizat să lovească orice suprafață la o viteză de 120m / s.

Prin utilizarea diferitelor tipuri de materiale inerte, cum ar fi Microlux, Garblast sau Coriblast, este posibil să se obțină tratamente de restaurare a suprafeței fără a modifica natura suprafeței tratate.

Această reînnoire a suprafeței este complet închisă, spre deosebire de metodele obișnuite de curățare, pentru care este necesară utilizarea apei sau a substanțelor chimice.


Sistemul Tornado Fevi garantează zero impact asupra mediului; oferă posibilitatea de a interveni în locuri închise sau înghesuite, greu accesibile, fără a implica vreun pericol.

Nu mai este necesar să transportați cantități mari de apă în rezervoare sau să amplasați compresoare voluminoase și generatoare de energie la fața locului. Sistemul brevetat TORNADO FEVI necesită doar o priză de 220V și funcționează în totală autonomie.


Dimensiunea redusă a sistemului face posibilă intervenția la fața locului cu mare ușurință, fără utilizarea vehiculelor mari, ceea ce duce, de obicei, la un acces limitat la zone greu accesibile.

Echipamentul cântărește doar 45 kg, iar sistemul poate fi transportat în orice vehicul.


Autonomia completă a sistemului, dimensiunile globale reduse și lipsa emisiilor de substanțe lichide și solide în mediu permit intervenții în centrele istorice, spații înguste și chiar în interiorul încăperilor locuite.

Acest sistem de lucru inovator diferă de sistemele clasice de sablare, pentru care sunt necesare diverse echipamente de protecție. Pentru a utiliza Tornado Fevi:

NU sunt necesare măști de protecție

NU sunt necesare ochelari de protecție

NU sunt necesare mănuși

NU este nevoie de îmbrăcăminte de protecție

Detalii

SKU
FEVI-TORNADO
Greutate
45
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review