Cum se curata pompele Battipav pentru masinile de taiat gresie, caramida, piatra si alte materiale

Mi s-a blocat / Nu mai merge / Nu mai functioneaza pompa de apa a masinii mele de taiat: Ce pot sa fac ?


Pompa este considerat un consumabil, iar producatorii nu ofera posibilitatea repararii acesteia, totusi ofera pompe noi de schimb.

  • Pentru a stabili daca este sau nu necesar sa inlocuiesti pompa, inainte de a comanda una noua asigura-te ca ai verificat filtrul pompei: 
1) Filtrul trebuie sa permita intrarea apei curate in corpul pompei. Asigura-te ca este curat si permite fluxul liber al apei inauntrul pompei.


2) Asigura-te ca in interiorul piesei filtrante (plasticul alb) nu exista corpuri straine de dimensiuni mari care impiedica rotirea paletei.


3) Dupa curatarea completa a pompei si dupa asigurarea rotirii libere a paletei, testeaza daca paleta se invarte inainte de a asambla piesa alba. Daca paleta nu se invarte in gol (fara piesa alba montata) probabil motorul este ars sau nu este alimentata corespunzator (ex: fir intrerupt).



Pompa Battipav la masinile de taiat gresie

Pe timp de iarna asigurati-va ca nu lasati apa in pompa - daca apa ingheata exista sanse sa crape pompa.

Plasati pompa in coltul mesei de taiat sau intr-o zona unde sa fie expusa la cat mai putine reziduri de material.

Curatati masina de taiat gresie in fiecare zi dupa utilizarea ei - pastrand cuva curata veti prelungi durata de exploatare a masinii si a pompei. 


Tineti cont: pompa de apa este considerat de producatorii de masini ca fiind un consumabil.

Garantia producatorului nu acopera eventuale defecte ale pompei. Decat daca acestea se constata la pornirea masinii (cat timp masina este inca neutilizata). 

Comentarii

Produse de comparat (/5)