Depanare si Intrebari Frecvente Leica Disto D2
Ce se întâmplă dacă un număr este vizibil pe afișaj?
Acesta este un cod de eroare. Numerele sunt afișate dacă nu a putut fi efectuată o măsurătoare cu succes. 
Utilizatorul poate corecta situația de măsurare. Mai jos găsiți o lista cu codurile de eroare, cauza si solutia: 204 Eroare de calcul -> Efectuați din nou măsurarea 220 Eroare hardware -> Contactați distribuitorul 240 Eroare de transfer de date -> Repetați procedura 252 Temperatura prea mare -> Lăsați dispozitivul să se răcească 253 Temperatura prea scăzută -> Încălziți dispozitivul 255 Semnal primit prea slab, timpul de măsurare prea lung -> Schimbați suprafața țintă (de exemplu, hârtie albă) 256 Semnal primit prea mare -> Schimbați suprafața țintă (de exemplu, hârtie albă) 257 Prea multă lumină de fundal -> Umbriți zona țintă 258 Măsurare în afara domeniului de măsurare -> Domeniul corect (lungime mai scurta) 260 Raz laser întrerupt -> Repetă măsurarea Alte mesaje de eroare care nu sunt enumerate aici pot indica o problemă cu dispozitivul. Într-un astfel de caz, vă rugăm să luați următoarele măsuri: - Oprirea și repornirea dispozitivului Introduceți baterii noi (vă rugăm să folosiți baterii de calitate de marcă cunoscută) - Repetați procedura - Dacă mesajul apare în timpul unei măsurători, selectați o țintă bună la distanță apropiată, cu lumină ambientală mică și repetați măsurarea. Dacă este posibilă o măsurătoare, vă rugăm să verificați dacă măsurarea efectuată anterior se află la marginea specificațiilor dispozitivului. - Dacă mesajul apare în mod repetat după aceste măsuri, vă rugăm să contactați distribuitorul.

Cum se dezactivează/pornesc semnalul sonor?
Bip-ul poate fi dezactivat (și pornit) printr-o apăsare lungă simultană a tastei FUNC și a tastei Bluetooth.

Ce este exact funcția painter și cum funcționează?
Funcția painter calculează suma mai multor suprafețe individuale de perete cu o înălțime comună. Apăsați tasta FUNC 1x pentru a merge la funcția de zonă. Apăsați tasta DIST și măsurați prima lungime a peretelui, apăsați din nou tasta plus sau -minus și măsurați următoarea lungime a peretelui. Distanța este calculată automat. Repetați procedura, până când ați măsurat toate lungimile peretelui.
A doua măsurătoare: Măsurați înălțimea peretelui. Rezultatul afișează automat zonele de perete pe care le-ați selectat.

Ce formulă stă în spatele funcției de măsurare indirectă Pitagora?
În orice triunghi dreptunghiular este valabilă teorema lui Pitagora: a²+b²=c². Aceasta înseamnă invers: c=radical de (a²+b²) sau b=radical de (c²-a²). O latură a triunghiului poate fi calculată, dacă celelalte două laturi sunt cunoscute. Prin urmare, este important ca punctele de măsurare DISTO să fie la același nivel și ca măsurarea 2 să fie dreptunghiulară. Cu o apăsare lungă a tastei DIST, funcția minimă poate fi activată pentru a obține cea mai scurtă distanță pentru măsurarea 2.

Pot folosi Leica DISTO D2 cu baterii reîncărcabile?
Da, este posibil să se utilizeze cu baterii reîncărcabile standard. Cu cât sistemul de încărcare este mai puternic, cu atât puteți măsura mai mult cu DISTO. Oferim un sistem de încărcare puternic, care este ideal pentru utilizare cu DISTO: încărcător Leica UC20 cu 2 baterii Micro AAA NiMH. Pentru mai multe informații, vă rugăm să verificați accesoriile noastre.

Ce accesorii sunt recomandate?
Pentru măsurarea distanțelor lungi vă recomandăm să folosiți plăcile noastre țintă Leica. Dacă punctul laser nu este vizibil, vă recomandăm să purtați ochelari laser (GLB30).

Cum pot obține un an suplimentar de garanție?
Garanția noastră standard de 2 ani poate fi extinsă cu un an suplimentar dacă vă înregistrați dispozitivul pe site-ul nostru web http://www.disto.com/ în termen de opt săptămâni de la data achiziției. Dacă produsul nu este înregistrat, se aplică o garanție de doi ani.

Cum pot activa/dezactiva Bluetooth® pe dispozitiv?
Apăsând tasta Bluetooth® timp de 2 secunde.

Ce tehnologie Bluetooth® este integrată în Leica DISTO D2?
DISTO D2 are Bluetooth® SMART. Dispozitivele funcționează cu smartphone-uri sau tablete cu Bluetooth® 4.0 sau sunt „Smart Ready”. De asemenea, este necesar ca sistemul de operare să accepte acest standard Bluetooth®, care este cazul dispozitivelor iOS, dispozitivelor Android 4.3 sau o versiune ulterioară și Windows 8.0 sau o versiune ulterioară.

Pot trimite date de măsurare de la un Leica DISTO D2 către dispozitivele mobile iOS?
Da, DISTO D2 poate comunica cu dispozitivele mobile iOS. Este posibil să trimiteți date de măsurare către un iPhone (iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c), iPad3, iPad 4, iPad mini, iPod touch (Gen. 5). (--> Bluetooth® 4.0)

Pot trimite date de măsurare de la un Leica DISTO D2 către dispozitivele Android?
Da, DISTO D2 poate comunica și cu dispozitive Android, cu sistem de operare 4.3 sau mai mare, și care au integrat Bluetooth 4.0. Aplicațiile utilizate ar trebui să accepte standardul Bluetooth® corespunzător (de exemplu, Leica DISTO Plan).

Pot trimite date de măsurare de la un Leica DISTO D2 la un computer Windows?
Este posibil să trimiteți date către computere care rulează cu Windows 8.1 utilizând software-ul gratuit Leica DISTO transfer. Acest software gratuit îl puteți descărca de pe pagina noastră web DISTO. Windows 7 și sistemele de operare Windows mai vechi nu acceptă Bluetooth 4.0 și, prin urmare, nu acceptă transferul de date de la DISTO D2.

Pot trimite date de măsurare de pe un Leica DISTO D2 către Linux, Windows Mobile, Windows RT sau un dispozitiv Blackberry?
Nu, acest lucru nu este posibil

Leica DISTO D2 oferă aplicații?
Da. Oferim aplicația Leica DISTO Plan. Aplicația este disponibilă gratuit pentru dispozitivele iOS pe iTunes și pentru dispozitivele Android pe Google Play.


Pentru alte detalii tehnice sau comerciale poti vizita pagina noastra de telemetre aici.

Comentarii

Produse de comparat (/5)