Depanarea GRABO PRO - recalibrarea ventuzei automate

Dacă aveți probleme cu afișajul digital, vă rugăm să efectuați următoarea sarcină pentru a reseta afișajul digital.


Modul de învățare / recalibrare GRABO® Pro-Lifter 20:


Așezați ventuza cu vacuum GRABO Pro-Lifter 20 pe o suprafață neporoasă, cum ar fi o bucata de gresie cu suprafata lucioasa. 

  1. Glisați comutatorul ON/OFF în poziția ON.
  2. Apăsați „selectorul unității de măsură” timp de 10 secunde. Când lumina roșie devine verde, eliberați „selectorul unității de măsură”.
  3. Așteptați aproximativ 5 secunde și pompa de vid va începe să funcționeze. Lăsați dispozitivul să creeze o aspirație completă. Dacă aspirația nu începe de la sine, apăsați dispozitivul în jos pentru a crea o etanșare.
  4. Aspirația completă este obținută atunci când numerele afișajului digital au atins punctul cel mai înalt și nu continuă să crească.
  5. Când se atinge aspirația completă, apăsați din nou „selectorul unității de măsură” timp de 3 secunde până când ledul verde clipește și pompa se oprește.
  6. Opriți și porniți din nou dispozitivul cu comutatorul ON/OFF.


*Dispozitivul este acum calibrat, iar valorile din fereastra de afișare digitală ar trebui să fie corecte.

Important: GRABO Pro-Lifter 20 va afișa valori incorecte pe afișajul digital dacă dispozitivul nu este calibrat pe o suprafață neporoasă, (recomandam sticla sau gresie fina cu suprafata lucioasa). Dacă se întâmplă acest lucru, procesul de calibrare trebuie repetat pe un material neporos. NU efectuați acest proces pe sticlă mai subțire de 6 mm. Se poate deteriora sticla mai subtire de 6 mm.

Vizualizati mai jos metoda de calibrare:

Comentarii

Produse de comparat (/5)