Generator de curent 3.1 kW inverter - HIBRID (GPL + benzina) - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-3100iG-S

Konner&Sohnen
Konner&Sohnen
3.662,00 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
Cod produs - SKU KS-3100iG-S
EAN 4260405365562
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

SKU
KS-3100iG-S
EAN
4260405365562
Greutate
22
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
3.1
Tip combustibil
Benzina, GPL
Dotari generator
Inverter, Insonorizat
Regim de Utilizare
Profesionala

Promotii

alege pachet cu 4 Litri ulei 10W30 Hexol SYNLINE cu -12% discount
alege pachet cu 1 Litru ulei 10W30 Hexol SYNLINE cu -7% discount

Descriere

Generator de curent 3.1 kW inverter - HIBRID (GPL + benzina) - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-3100iG-S din gama de generatoare de curent portabileDate tehnice:

 • Tensiune, Frecventa 230V / 50 Hz
 • Putere maxima: 3.1 kW*
 • Putere continua: 2.8 kW*
 • Factor de putere, cosφ: 1
 • Curent (max.): 13.5 A
 • Sistem de pornire: manual
 • Tip motor KS 160i, motor pe GPL/benzină, cu 1 cilindru, în patru timpi, răcit cu aer
 • Putere motor 4,6 cp / 79.7 cmc
 • Capacitate rezervor: 4 l
 • Autonomie la o sarcină 50%: 2.7h**
 • Mufă pentru conectarea în paralel +
 • LED display Tensiune, frecvență, ore de lucru
 • Prize 1 x Schuko 230 V
 • Ieșiri USB 5V/1A, 5V/2.1A
 • Nivel zgomot LPA(7m)/LWA, dB 63/88
 • Clasă de protecție IP23M
 • Greutate netă / brută 22 /24.6 kg
 • Dimensiuni nete / brute 480x290x430 / 510x320x475 mm


*Când funcționează pe gaz, puterea generatorului este redusă cu 10%.

**Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.Echipare standard

KIT

Pachetul include tot ce aveți nevoie pentru a utiliza GPL drept combustibil:

1. Furtunul de 1.5 m lungime pentru conectarea unei butelii de gaz asigură o conexiune convenabilă.

2. Furtunul este echipat cu un reductor care este montat la butelie pentru a crește fiabilitatea conductei de gaz. Astfel se reduce presiunea și se elimină posibilitatea supraîncărcării racordului la gaz. Doar conectați generatorul la butelie și porniți motorul.


Generatorul pe GPL/ benzină de tip invertor KS 3100iG S al mărcii germane Könner & Söhnen în carcasă izolată fonic este o sursă de energie electrică compactă, practic silențioasă. O caracteristică cheie a acestui model este faptul că produce un curent electric cu unda sinusoidală pură.

Modul Economy vă permite să reduceți consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini mici prin reducerea turației motorului. Alternatorul cu înfășurare din cupru și motorul puternic K&S garantează o utilizare fără probleme și pe termen lung și îndeplinesc toate standardele europene de calitate. Prezența afișajului LED oferă posibilitatea de a controla funcționarea generatorului intr-un mod mai eficient și de a efectua întreținerea tehnică în timp util.


UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică integrată controlată prin microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, boilere electrice, etc.


GPL/BENZINA

Funcționează atât pe benzină, cât și pe gaz (propan-butan), iar setul include tot ceea ce aveți nevoie pentru a utiliza gazul în calitate de combustibil: un furtun cu reductor care se conectează la butelie și asigură fiabilitatea conexiunii la gaz. Trebuie doar să conectați generatorul la butelie și să porniți motorul.


UTILIZARE VERSATILĂ

Puteți utiliza generatorul atât cu o butelie de gaz portabilă, cât și cu o cisternă de depozitare a gazului staționară (cisternă). Conexiunea trebuie făcută de un specialist certificat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie să depășească 16 Bar.


NIVEL REDUS DE ZGOMOT

Datorită unei carcase speciale de protecție, care asigură un nivel minim de zgomot de 63 dB, funcționarea dispozitivului va fi cât se poate de confortabilă și nu îi va deranja pe ceilalți.


MODUL ECONOMY

Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru setarea modului de consum econom. Acesta reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini relativ mici prin scăderea turațiilor motorului.


MOTOR ROBUST

Motorul robust de la Könner & Söhnen îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.


PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Amplasarea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED (contor ore, frecvență, tensiune), indicator mod de lucru, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel scăzut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralelă a generatoare și terminal de împământare.


ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE

In generatoarele de tip invertor Könner & Söhnen este instalat un alternator de încredere fără perii si cu înfasurare 100% din cupru. Alternatorul cu magnet permanent de înaltă calitate este instalat intr-o carcasî din plastic și poate rezista la cele mai mari sarcini fără a se deteriora, garantând funcționarea fiabilă pe termen lung a generatorului.


CONECTARE ÎN PARALEL

Posibilitatea de conectare în paralel a două generatoare pentru creșterea puterii nominale de ieșire și posibilitatea de utilizare a dispozitivelor mai puternice. Cu ajutorul cablului inclus, puteți conecta două generatoare de tip invertor veți obține o putere de ieșire egală cu suma capacităților nominale ale acestor modele.


ACCESORII

Generatorul este echipat cu accesorii suplimentare: cheie de bujie, pâlnie pentru umplerea ușoară a uleiului de motor, cablu pentru conectare in paralel, furtun cu reductor, ștecher Schuko 16 A, surubelnita PH2 6.0 mm, terminale pentru incarcarea bateriei.


Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.


Click Aici pt. a descarca Manualul de Utilizare in Lb. Romana pt. KS-3100iG-S

Detalii

SKU
KS-3100iG-S
EAN
4260405365562
Greutate
22
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
3.1
Tip combustibil
Benzina, GPL
Dotari generator
Inverter, Insonorizat
Regim de Utilizare
Profesionala

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)