Generator de curent 3 kW HIBRID (GPL + Benzina) - Konner & Sohnen - KS-3000-G

Konner&Sohnen
Konner&Sohnen
2.375,00 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
Cod produs - SKU KS-3000-G
EAN 4260405361106
Rareori, data de livrare poate suferi modificari din cauza factorilor externi Livrare estimata:luni, 24 iunie 2024, 09:00-19:00
Peste 4 bucati pe stoc Stoc limitat

SKU
KS-3000-G
EAN
4260405361106
Greutate
45.4
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
3
Tip combustibil
Benzina, GPL
Regim de Utilizare
Profesionala

Promotii

alege pachet cu 4 Litri ulei 10W30 Hexol SYNLINE cu -12% discount
alege pachet cu 1 Litru ulei 10W30 Hexol SYNLINE cu -7% discount

Descriere

Generator de curent 3 kW HIBRID (GPL + Benzina) - Konner & Sohnen - KS-3000-G din gama de generatoare de curent portabile


 

Date tehnice:

 • Voltaj, Frecventa 230V, 50 Hz
 • Putere maxima - 230V: 3.0 kW
 • Putere continua - 230V: 2.6 kW
 • Controler Sistem inteligent de stabilizare a tensiunii AVR
 • Factor de putere, cosφ: 1
 • Curent (max.): 13.04 A
 • Sistem de pornire: manual
 • Tip motor KS210 OHV, motor pe GPL / benzină, cu 1 cilindru, în patru timpi, răcit cu aer
 • Putere motor 7.0 cp / 208 cmc
 • Volum rezervor combustibil 15 l
 • Autonomie la o sarcină 50% 15 ore**
 • Capacitate ulei: 0,6 l
 • Prize: 2 x Schuko 230 V
 • Ieşire DC, V/А 12/8.3
 • LED display Tensiune, frecvență, ore de lucru
 • Clasa de protecție IP23M
 • Nivel de zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB 68/93
 • Greutate netă / brută 45.4 / 47.5 kg
 • Dimensiuni nete / brute L/l/h (mm) 580×430×440 / 610×455×485

 

**Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.

 

Caracteristici:

Generatoarele GPL/benzină din seria DUAL FUEL produse de Könner & Söhnen sunt în prezent cele mai populare printre clienți datorită eficienței și preocupării pentru mediul înconjurător. Generatorul poate funcționa atât pe benzină, cât și pe gaz lichefiat (propan-butan). Funcționarea generatorului pe gaz mărește durata de viață a motorului. Sunt incluse toate conexiunile necesare pentru butelie: generatorul este prevăzut cu un furtun de gaz lichefiat și două reductoare de presiune; tot ce trebuie să faceți este să conectați generatorul la butelie. Generatorul nu este compatibil cu conectarea la conducta de gaz. Dacă este necesar, modelele GPL/benzină pot fi ușor trecute la modul benzină. Motorul de mare putere K&S cu un singur cilindru în patru timpi, răcit cu aer asigură o funcționare stabilă și fiabilă a generatorului.

 

KIT

Vine complet echipat cu furtun si reductor (trebuie doar legat la butelie). Butelia nu este inclusa.

Pachetul include tot ce aveți nevoie pentru a utiliza GPL ca combustibil:

1. Reductor încorporat care asigură alimentarea cu gaz în timpul funcționării motorului, previne scurgerea de gaz, precum și oprește alimentarea cu gaz atunci când generatorul este oprit.

2. Furtunul de 1,5 m lungime pentru conectarea unei butelii de gaz oferă o conexiune convenabilă.

3. Furtunul este echipat cu un reductor suplimentar care este montat pe butelie pentru a crește fiabilitatea conductei de gaz.

Oferă reducerea presiunii și elimină posibilitatea supraîncărcării racordului de gaz. Doar conectați generatorul la butelie și porniți motorul.

Un avantaj cheie a acestei game de generatoare Könner & Söhnen® este pornirea si functionarea doar pe gaz (GPL). Nu este nevoie să adăugați benzină pentru a porni.

 

MOTOR RESPECTUOS FAȚĂ DE MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

GPL — este un combustibil mai ecologic și pur. Utilizând gazul drept combustibil sunt eliberate mai puține emisii de substanțe nocive în atmosferă.
 
 

ALEGERE ECONOMICĂ

Utilizarea gazului drept combustibil reduce semnificativ costurile cu combustibilul pentru funcționarea dispozitivului, iar diferența de valoare dintre generatorul alimentat pe benzină și generatorul hibrid DUAL FUEL de la TM K&S se amortizează rapid.

 

UTILIZARE VERSATILĂ

Puteți utiliza generatorul atât cu o butelie de gaz portabilă, cât și cu o cisternă de depozitare a gazului staționară (cisternă). Conexiunea trebuie efectuată de un specialist autorizat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie să depășească 16 bar.

 

EFICIENȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ A MOTORULUI

Când este alimentat cu gaz lichefiat, motorul are mai puține vibrații, astfel încât facilitează funcționarea lungă și stabilă a generatorului și crește durata de viață a motorului.
 

 

ALTERNATOR CU BOBINAJ CUPRU 100%

Generatoarele TM Könner & Söhnen sunt echipate cu un alternator sincron de vârf cu înfășurare 100% din cupru. Doar înfășurarea de cupru poate rezista la sarcini maxime fără nicio deteriorare pentru a asigura funcționarea fiabilă pe termen lung a grupului electrogen.

 

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC COMOD

Panoul de control ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință funcționarea acestuia datorită localizării convenabile a funcțiilor: un ecran modern LED (cu contor de ore, frecvență, tensiune), întrerupător de urgență (întrerupător de circuit), senzor de nivel scăzut al uleiului, borne, terminale și altele.

 

 

REZERVOR DIN OȚEL

Generatoarele „Könner & Söhnen” sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel lărgit, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel al combustibilului este situat pe rezervor pentru ușurință în utilizare.

 

AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRAȚIILOR

Toate modelele de generatoare Könner & Söhnen sunt echipate cu picioare de cauciuc pentru a reduce vibrațiile. Datorită amortizorului de cauciuc, generatorul de lucru nu va deteriora pardoseala, iar stratul de acoperire a cadrului nu va fi zgâriat.

 


 

Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.

 

Click Aici pt. a descarca Manualul de Utilizare in Lb. Romana pt. KS-3000-G

Detalii

SKU
KS-3000-G
EAN
4260405361106
Greutate
45.4
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
3
Tip combustibil
Benzina, GPL
Regim de Utilizare
Profesionala

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)