Generator de curent 5.5 kW inverter - benzina - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-6000iE-S-ATS

Konner & Sohnen
Konner & Sohnen
6.977,00 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU KS-6000iE-S-ATS
Acest termen este o estimare, contacteaza-ne pentru un termen actualizat Disponibil in 14-28 de zile de la comanda

SKU
KS-6000iE-S-ATS
Greutate
40
Tensiune (Voltaj)
230V
Utilizare
Profesionala
Putere Max. la 230V - (kW)
5.5
Tip combustibil
Benzina
Dotari generator
Inverter, Start electric, Insonorizat, ATS inclus

Descriere

Generator de curent 5.5 kW inverter - benzina - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-6000iE-S-ATS din gama de generatoare de curent portabileDate tehnice:

Voltaj/Frecventa 230V / 50 Hz

Putere maxima: 5.5 kW

Putere continua: 5.0 kW

Factor de putere, cosφ: 1

Amperaj (max.): 23,9 A

Sistem de pornire: manual / electric / auto (ATS inclus)

Tip motor KS 240i, benzina 4-timpi, 1 cilindri, racire cu aer

Putere motor 7,5 cp / 223 cmc

Capacitate rezervor 11 l

Autonomie (50% putere): 7.8 ore

Capacitate ulei: 0.7l

Prize: 1 x Schuko 230 V, 1 x CEE 230 V 32 A

Iesire DC: 12V/8.3A

Ieșiri USB: 5V/1A, 5V/2.1A

Nivel zgomot LPA(7m)/LWA: 70/95 dB

Dimensiuni L/l/h: 640 / 425 / 600 mm

Greutate neta / bruta: 40 /43,4 kgEchipare standard:

Insonorizat. Kit roti pentru transport.

*E S - pornire electrica, silentios


Generatoare noi cu invertor în carcasă izolată fonic (Lpa (7m) = 66-70 dB) cu funcție ATS încorporată, care permite generatorului să controleze alimentarea de la rețea, precum și pornirea sa automată în cazul unei întreruperi de curent și oprire automată odată ce alimentarea de la rețea este restabilită și asta fără intervenția utilizatorului.

Toate modelele sunt prevăzute cu motoare robuste, care îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V. Motoarele generatoarelor de tip inverter K&S au un mod Economy, care permite exploatarea generatorului la turații mici și reduce consumul de combustibil cu până la 50%.


UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică integrată controlată de microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, cazanele de încălzire, etc.


MOTOR ROBUST

Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.


SISTEM DE PORNIRE RAPIDĂ MOTOR 3 ÎN 1

Întrerupător universal motor 3 în 1 pentru cea mai ușoară și mai practică pornire a generatorului, combină funcțiile de robinet de carburant, de intrare de aer și de demaror electric.


MODUL ECONOMY

Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru comutarea modului de consum de combustibil pe modul economic. Acest mod reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini mici datorită turațiilor mai mici ale motorului.


IEȘIRE ATS

Unitatea ATS (comutator de transfer automat) pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită. Ieșirea ATS dispune de un conector cu 8 pini pentru conectarea unității ATS KS ATS 4/25 Gasoline.


AFIȘAJ MULTIFUNCȚIONAL LED 6 ÎN 1

Ecranul multifuncțional LED 6 în 1 afișează următorii indicatori: indicatorul de încărcare, nivelul de carburant, ora, tensiunea, frecvența, nivelul de ulei, supraîncărcarea, starea de funcționare.


PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Amplasarea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED multifuncțional (contor de oră, frecvență, tensiune), indicator de mod de lucru, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel scăzut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralelă a generatoare, două ieșiri USB (5V / 1A, 5V / 2.1A), priză 230 V și terminal de împământare.


NIVEL DE ZGOMOT SCĂZUT
Datorită unei carcase speciale de protecție, care asigură un nivel minim de zgomot de 66 dB, funcționarea dispozitivului va fi cât se poate de confortabilă și nu îi va deranja pe ceilalți.


ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE

Alternatorul de tip sincron de înaltă calitate, cu bobină din cupru 100%, poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora și garantează o funcționare fiabilă pe termen lung a generatorului.


CONECTARE ÎN PARALEL

Legarea în paralele asigură creșterea puterii. Folosind un dispozitiv de legare în paralel conectat la o priză specială a generatorului, puteți asocia generatoarele și conecta dispozitive cu o putere mai mare. Este compatibil cu toate modelele de generatoare tip inverter Konner Sohnen TM, cu excepția modelelor din gama KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).


ACCESORII SUPLIMENTARE

Inclus: șurubelniță, cheie tubulară cu mâner.Click Aici pt. a descarca Manualul de Utilizare in Lb. Romana pt. KS-6000iE-S-ATS

Detalii

SKU
KS-6000iE-S-ATS
Greutate
40
Tensiune (Voltaj)
230V
Utilizare
Profesionala
Putere Max. la 230V - (kW)
5.5
Tip combustibil
Benzina
Dotari generator
Inverter, Start electric, Insonorizat, ATS inclus

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)