Generator de curent 5.5 kW inverter - benzina - Konner & Sohnen - KS-5500iES-ATSR

Konner&Sohnen
Konner&Sohnen
5.741,00 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
Cod produs - SKU KS-5500iES-ATSR
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

SKU
KS-5500iES-ATSR
Greutate
52
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
5.5
Tip combustibil
Benzina
Dotari generator
Inverter, Start electric, ATS optional
Regim de Utilizare
Profesionala

Promotii

alege pachet cu 4 Litri ulei 10W30 Hexol SYNLINE cu -12% discount
alege pachet cu 1 Litru ulei 10W30 Hexol SYNLINE cu -7% discount

Descriere

Generator de curent 5.5 kW inverter - benzina - Konner & Sohnen - KS-5500iES-ATSR


 

Date tehnice

 • Voltaj/Frecventa 230V / 50 Hz
 • Putere maxima: 5.5 kW
 • Putere continua: 5.0 kW
 • Factor de putere, cosφ: 1
 • Amperaj (max.): 23.9 A
 • Sistem de pornire: manual/electric
 • Tip motor KS 330i, benzina 4-timpi, 1 cilndru, racire cu aer
 • Putere motor 9,5 cp / 312 cmc
 • Capacitate rezervor: 13.5 l
 • Autonomie la o sarcină 50%, 4.75
 • Posibilitate de conectare a unei unități ATS DA
 • Mufă pentru conecatarea în parallel DA
 • Nivel zgomot LPA(7m)/LWA, dB 66/91
 • Greutate utilaj 21.5 kg
 • Dimensiuni nete (L*L*Î), mm 610х470х535
 • Dimensiuni brute (L*L*Î), mm 680x510x605

*Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.

 

Echipare standard

Generatoarele pe benzină cu invertor sunt o sursă portabilă de energie ușor de utilizat. Gama de generatoare cu invertor prezintă modele de o putere cuprinsă între 1,8 și 8,0 kW. 

Toate modelele sunt prevăzute cu motoare robuste, care îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO 5. Motoarele generatoarelor de tip inverter K&S au un mod Economy, care permite exploatarea generatorului la turații mici și reduce consumul de combustibil cu până la 50%.


UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică integrată controlată prin microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, boilere electrice, etc


NIVEL REDUS DE ZGOMOT

Datorită unei carcase speciale de protecție, care asigură un nivel minim de zgomot de 66 dB, funcționarea dispozitivului va fi cât se poate de confortabilă și nu îi va deranja pe ceilalți.

MODUL ECONOMY

Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru setarea modului de consum econom. Acesta reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini relativ mici prin scăderea turațiilor motorului.

MOTOR ROBUST

Motorul robust de la Könner & Söhnen îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Amplasarea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED multifuncțional (contor ore, frecvență, tensiune), indicator mod de lucru, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel scăzut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralelă a generatoare, două ieșiri USB (5V / 1A, 5V / 2.1A), priză 230 V și terminal de împământare.


IEȘIRE ATS

Unitatea ATS (comutator de transfer automat) pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită. Ieșirea ATS dispune de un conector cu 7 pini pentru conectarea unității ATS KS ATS 4/25 Inverter


ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE

In generatoarele de tip invertor Könner & Söhnen este instalat un alternator de încredere fără perii si cu înfasurare 100% din cupru. Alternatorul cu magnet permanent de înaltă calitate este instalat intr-o carcasî din plastic și poate rezista la cele mai mari sarcini fără a se deteriora, garantând funcționarea fiabilă pe termen lung a generatorului.


CONECTARE ÎN PARALEL

Posibilitatea de conectare în paralel a două generatoare pentru creșterea puterii nominale de ieșire și posibilitatea de utilizare a dispozitivelor mai puternice. Cu ajutorul cablului inclus, puteți conecta două generatoare de tip invertor veți obține o putere de ieșire egală cu suma capacităților nominale ale acestor modele.


ACCESORII

Generatorul este echipat cu accesorii suplimentare: cheie de bujie, pâlnie pentru umplerea ușoară a uleiului de motor, cablu pentru conectare in paralel, furtun cu reductor, ștecher Schuko 16 A, surubelnita PH2 6.0 mm, stecher 32 A CEE.

 

 

Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.

Detalii

SKU
KS-5500iES-ATSR
Greutate
52
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
5.5
Tip combustibil
Benzina
Dotari generator
Inverter, Start electric, ATS optional
Regim de Utilizare
Profesionala

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)