Generator de curent 6.5 kW diesel - Heavy Duty - Konner & Sohnen - KS-8100HDE

Lichidare Stoc
Lichidare Stoc
5.699,00 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU KS-8100DE-HD
EAN 4260405362110
Acest termen este o estimare, contacteaza-ne pentru un termen actualizat Disponibil in 14-28 de zile de la comanda

SKU
KS-8100DE-HD
EAN
4260405362110
Greutate
117
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
6.5
Tip combustibil
Diesel
Dotari generator
Start electric
Regim de Utilizare
Profesionala
Manual de utilizare

Descriere

Generator de curent 6.5 kW diesel - Heavy Duty - Konner & Sohnen - KS-8100DE-HD din gama de generatoare de curent portabile


 

Date tehnice:

 • Tensiune, Frecventa: 230V, 50 Hz
 • Putere maxima - 230V: 6.5 kW
 • Putere continua - 230V: 6.0 kW
 • Controler Sistem inteligent de stabilizare a tensiunii AVR
 • Factor de putere, cosφ: 1
 • Curent (max): 28.26 A
 • Iesire DC: 12V/8.3 A
 • Sistem de pornire: manual / electric
 • Tip motor KS 480HD-V, motorina 1 cilindru, 4-timpi, racire cu aer
 • Putere motor 14.0 cp / 456 cmc
 • Volum rezervor combustibil 11l
 • Autonomie la o sarcină 50%: 8.5h**
 • Capacitate ulei: 1.65 l
 • Prize: 1 x Schuko 230 V, 1 x CEE 230 V 32 A
 • LED display Tensiune, frecvență, ore de lucru
 • Ieşire DC, V/А +
 • Preincalzire +
 • Clasa de protecție IP23M
 • Nivel de zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB 71/96
 • Greutate netă / brută 117 / 125 kg
 • Dimensiuni nete / brute L/l/h (mm) 730×495×630 / 760x550x660

 

**Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.

 

 

MOTOARE KÖNNER & SÖHNEN

Motoarele pentru generatoarele pe motorină și benzină sunt fabricate sub licența DIMAX Int. GmbH și poartă marcajul K&S. Puterea mare a motoarelor în raport cu alternatorul permite obtinerea puterii declarate și menținerea unei stări de funcționare stabilă la orice sarcină. Toate motoarele sunt testate pentru funcționarea continuă, apoi sunt demontate și examinate în scopuri de depanare. Fiecare motor și fiecare generator au un număr de serie individual, care ne permite să controlăm calitatea producției și a serviciului post-vânzare. Motoarele îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv pe cele privind nivelul de emisii de noxe și nivelul de zgomot.

 

 

DURATĂ DE VIAȚĂ SPORITĂ A MOTORULUI

Generatoarele diesel Könner & Söhnen® din seria „HEAVY DUTY” au o longevitate de motor crescută – astfel încât au o durată de viață mai lungă, pot funcționa mai multe ore fără pauză. Durata de viață a motorului depășește 3000 de ore de lucru, acest lucru este confirmat de teste de mai multe ore, pe mai multe niveluri și garanție. Bineînțeles, pentru a atinge performanțe ridicate, aceste echipamente trebuie exploatate intr-un mod adecvat și întreținute corespunzător.

 

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Panoul de control amplasat în mod convenabil și ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință întreaga unitate și nu necesită abilități suplimentare. Afișajul LED inteligent modern va indica întotdeauna numărul de ore lucrate, frecvența și tensiunea de ieșire. Informațiile de pe ecran ajută la controlul încărcării dispozitivului și la întreținerea în timp util a generatorului, prelungindu-i durata de funcționare.
 

 

FUNCȚIE DE PREÎNCĂLZIRE

Toate generatoarele din seria Heavy Duty sunt echipate cu o funcție de preîncălzire, care vă permite să porniți cu ușurință un generator în timpul iernii.
 

 

AVR

Generatoarele diesel din seria „Könner & Söhnen” sunt echipate cu sistem inteligent de stabilizare a tensiunii AVR. Permite menținerea tensiunii la o valoare constantă de 230 V și protejează împotriva scurtcircuitelor nedorite.

 

CADRU CONSOLIDAT

Consolidarea suplimentară a șasiului prin intermediul benzilor de protecție superioare permite generatoarelor profesionale HEAVY DUTY să funcționeze într-un mod mai rigid. Structura consolidată a șasiului protejează rezervorul împotriva deteriorării în timpul funcționării și transportului.
 

 

AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRAȚIILOR

Toate modelele de generatoare Könner & Söhnen sunt echipate cu picioare de cauciuc pentru a reduce vibrațiile. Generatorul de lucru nu va deteriora pardoseala, iar stratul de cadru nu va fi zgâriat.

 

SET DE ACCESORII

Generatorul este echipat cu accesorii suplimentare: o priză portabilă 2P+PE 16A 230V, o priză portabilă 2P+E 230V 32A, o cheie cu cârlig de 8x10mm, găuri de chei de 12x14mm și 17x19mm și o șurubelniță bidirecțională PH2 de 6,0mm.

 

GARANȚIE EXTINSĂ

Generatoarele diesel din seria Heavy Duty au o garanție extinsă — 2 ani sau 3000 de ore de funcționare (în funcție de care condiție survine prima) în condiții de funcționare corectă și întreținere programată.

 

 

Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.

 

Click Aici pt. a descarca Manualul de Utilizare in Lb. Romana pt. KS-8100DE-HD

Detalii

SKU
KS-8100DE-HD
EAN
4260405362110
Greutate
117
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
6.5
Tip combustibil
Diesel
Dotari generator
Start electric
Regim de Utilizare
Profesionala
Manual de utilizare

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)