Generator de curent 8.2 kW SuperHIBRID (GPL + Gaz Natural + Benzina) cu posibilitate de Automatizare - CRIANO - CNO-NRG-10000-G-ATSr

CRIANO
CRIANO
4.997,00 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
(valabil pana la 30 mai)
Discount Suplimentar pt. Achizitia de Cantitate
Cantitate: 2+ 3+ 5+
Discount: 3% 5% 10%
Cod produs - SKU CNO-NRG-10000-G-ATS
EAN 0724376000159
Rareori, data de livrare poate suferi modificari din cauza factorilor externi Livrare estimata:marți, 16 aprilie 2024, 09:00-19:00
Peste 10 bucati pe stoc Stoc suficient

SKU
CNO-NRG-10000-G-ATS
EAN
0724376000159
Greutate
102
Brand
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
8.2
Tip combustibil
Benzina, GPL
Dotari generator
Start electric, ATS optional
Regim de Utilizare
Profesionala

Descriere

Generator de curent 8.2 kW SuperHIBRID (GPL + Gaz Natural + Benzina) cu posibilitate de Automatizare - CRIANO - CNO-NRG-10000-G-ATSr din gama de generatoare de curent portabile


 Date tehnice:
 • Voltaj, frecventa: 230V, 50 Hz
 • Putere 230V maxima / continua (Benzina/GPL): 8.2 / 7.5 kW
 • Putere 230V maxima / continua (Gaz natural): 7.38 / 6.75 kW
 • Factor de putere, cosφ: 1
 • Ieşire DC, 12V/8.3A
 • Sistem de pornire: electric (la cheie/buton, acumulator inclus) sau manual (la sfoara cu demaror) 
 • Tip motor JL460G, motor pe GPL / benzină, în patru timpi, OHV, 3000 rpm
 • Putere motor 17,0 cp / 459 cmc
 • Capacitate ulei: 1,3 l
 • Volum rezervor combustibil 28 l
 • Consum comustibil: GPL: 0,36 kg/kw.h | NG: 0,35 m3/kw.h | Benzină: 0,60 l/kw.h
 • Prize: 2 x Schuko 16A/230V, 1 x 230 V 32 A
 • Controler Sistem inteligent de stabilizare a tensiunii AVR
 • Panou de control cu contor 3 în 1 (V/Hz/H)
 • Alternator cu perii, sincron, bipolar, sârmă emailată 100% cupru
 • Protectii: Sistem de alertă ulei scăzut, întrerupere a circuitului
 • Nivel de zgomot Lpa (7m), dB 70
 • Greutate uscată 102 kg
 • Dimensiuni nete / cu ATS L/l/h (mm) 700×830x620 / 700×865x620
 • contor multifunctional (Voltaj, Frecventa si numar de ore de functionare)
 • manere si roti pentru transport facil incluse in setul de livrare
 
**Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.

Caracteristici:
 • ATSr - Automatic Transfer Switch ready (panoul de automatizare optional la cerere)
 • SuperHIBRID - generatoarele GPL/GNL/benzină sunt în prezent cele mai populare printre clienți datorită eficienței și preocupării pentru mediul înconjurător, dar si a versatilitatii in modul de alimentare
 • Generatorul poate funcționa atât pe benzină, cât și pe gaz natural sau lichefiat (propan-butan). Funcționarea generatorului pe gaz mărește durata de viață a motorului. Sunt incluse toate conexiunile necesare pentru butelie: generatorul este prevăzut cu un furtun de gaz lichefiat și reductor de presiune; tot ce trebuie să faceți este să conectați generatorul la butelie. Dacă este necesar, modelele GPL/GN/benzină pot fi ușor trecute la modul benzină. Motorul OHV puternic cu un singur cilindru în patru timpi, răcit cu aer asigură o funcționare stabilă și fiabilă a generatorului.

KIT
Doar conectați generatorul la butelie și porniți motorul. Un avantaj cheie a acestei game de generatoare este pornirea si functionarea doar pe gaz (GPL/NG). Nu este nevoie să adăugați benzină pentru a porni. 

Eficiență: Supapa de amestec a generatoarelor noastre hibride ajustează automat admisia de aer și raportul GPL/NG/aer, permițând generatoarelor să producă aceeași putere ca și generatoarele pe benzină. Mai important, atunci când generatoarele GPL/NG sunt în uz, motoarele lor se rotesc constant, permițând o putere de ieșire stabilă.
Durabilitate: Speranța de viață estimată a generatoarelor CRIANO GPL/NG este cu cel putin 50% mai mare fata de cea a generatoarelor pe benzină. Testele efectuate in conditii corecte de exploatare au rezultat in 3000 ore de functionare GPL la sarcina 75% si 2000 ore de functionare benzina la sarcina 75%. 
Rezistent la scurgeri: supapa de amestecare a generatoarelor hibride CRIANO este proiectată în mod unic, astfel încât, chiar dacă regulatorul de gaz sau comutatorul este menținut pornit, gazul nu se va scurge niciodată.
Cost eficient: costurile consumului de combustibil ale generatoarelor CRIANO GPL (0,36 kg/kw.h) și GN (0,35 m³/kw.h) sunt mult mai mici decât generatoarele pe benzină (0,58 L/kw.h) la o putere nominală de 75%.
Pornire ușoară: generatoarele hibride CRIANO, indiferent că sunt noi sau nu sunt folosite de ceva timp, pot fi întotdeauna pornite imediat trăgând de frânghie de recul de până la 3 ori.
Compatibilitate: Compatibil cu presiunea sursei de la 2,0 la 6,0 kPa (0,29-0,87PSI), generatoarele noastre sunt potrivite în aproape toate mediile, inclusiv acasă.
Emisii ecologice: generatoarele CRIANO folosesc cantitatea perfectă de GPL/NG pentru a atinge puterea de ieșire, astfel încât gazul este întotdeauna ars complet, producând emisii curate.

ALEGERE ECONOMICĂ
GPL / gaz natural — este un combustibil mai ecologic și pur. Utilizând gazul drept combustibil sunt eliberate mai puține emisii de substanțe nocive în atmosferă. Utilizarea gazului drept combustibil reduce semnificativ costurile cu combustibilul pentru funcționarea dispozitivului, iar diferența de valoare dintre generatorul alimentat pe benzină și generatorele SuperHibrid CRIANO se amortizează rapid.
 
UTILIZARE VERSATILĂ
Puteți utiliza generatorul atât cu o butelie de gaz portabilă, cât și cu o cisternă de depozitare a gazului staționară (cisternă). Conexiunea trebuie efectuată de un specialist autorizat. Compatibile cu presiunea sursei de la 2,0 la 6,0 kPa (0,29-0,87PSI), generatoarele noastre sunt potrivite în aproape toate mediile, inclusiv acasă.
 
EFICIENȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ A MOTORULUI
Când este alimentat cu gaz lichefiat, motorul are mai puține vibrații, astfel încât facilitează funcționarea lungă și stabilă a generatorului și crește durata de viață a motorului.
 
ALTERNATOR CU BOBINAJ CUPRU 100%
Generatoarele CRIANO sunt echipate cu un alternator sincron de vârf cu înfășurare 100% din cupru. Doar înfășurarea de cupru poate rezista la sarcini maxime fără nicio deteriorare pentru a asigura funcționarea fiabilă pe termen lung a grupului electrogen.
 
IEȘIRE ATS
Unitatea ATS (comutator de transfer automat) pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită. Ieșirea ATS dispune de un conector cu 5 pini pentru conectarea unității CNO-NRG-ATS40AMP..
  
REZERVOR XXL
Generatoarele sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel de 28 litri, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel al combustibilului este situat pe rezervor pentru ușurință în utilizare.
  
ACCESORII INCLUSE
Generatorul este echipat cu accesorii suplimentare: cheie de bujie, ștecher Schuko, ștecher monofazic 32A, cablu curent continuu cu clesti, colier pt furtun gaz

 Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.

Detalii

SKU
CNO-NRG-10000-G-ATS
EAN
0724376000159
Greutate
102
Brand
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
8.2
Tip combustibil
Benzina, GPL
Dotari generator
Start electric, ATS optional
Regim de Utilizare
Profesionala

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)