Generator de curent 8 kW benzina PRO - Konner & Sohnen - KS-10000E-ATS

Konner&Sohnen
Konner&Sohnen
5.345,00 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
Cod produs - SKU KS-10000E-ATS
EAN 4260405361175
Rareori, data de livrare poate suferi modificari din cauza factorilor externi Livrare estimata:marți, 23 iulie 2024, 09:00-19:00
Peste 4 bucati pe stoc Stoc limitat

SKU
KS-10000E-ATS
EAN
4260405361175
Greutate
87.8
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
8
Tip combustibil
Benzina
Dotari generator
Start electric, ATS inclus
Regim de Utilizare
Profesionala

Promotii

alege pachet cu 4 Litri ulei 10W30 Hexol SYNLINE cu -12% discount
alege pachet cu 1 Litru ulei 10W30 Hexol SYNLINE cu -7% discount

Descriere

Generator de curent 8 kW benzina PRO - Konner & Sohnen - KS-10000E-ATS din gama de generatoare de curent portabile


 
 
Date tehnice:
 • Voltaj, frecventa 230V, 50 Hz
 • Putere maxima - 230V: 8.0 kW
 • Putere continua - 230V: 7.5 kW
 • Controler Sistem inteligent de stabilizare a tensiunii AVR
 • Factor de putere, cosφ: 1
 • Amperaj (max.): 34.78 A
 • Sistem de pornire: manual / electric / auto
 • Tip motor KS440 OHV, motor pe benzină, cu 1 cilindru, în patru timpi, răcit cu aer
 • Putere motor 18.0 cp / 440 cmc
 • Volum rezervor combustibil: 25 l
 • Capacitate ulei: 1.2 l
 • Autonomie la o sarcină 50%: 15 ore**
 • Prize: 1 x Schuko 230 V, 1 x CEE 230 V 32 A
 • Ieşire DC, V/А 12/8.3
 • LED display Tensiune, frecvență, ore de lucru
 • Clasa de protecție IP23M
 • Nivel de zgomot Lpa (7m)/Lwa, 71/96 dB
 • Greutate netă / brută 85.5 / 87.9 kg
 • Dimensiuni nete / brute (L×l×h) 680×545×550 / 700×545×590 mm
 

**Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.

 

Caracteristici

Una dintre caracteristicile unice ale generatorului este unitatea ATS încorporată (comutator de transfer automat). Această funcție permite generatorului să monitorizeze puterea de la rețea și să pornească automat în cazul unei întreruperi de curent și apoi să se oprească automat când sursa de alimentare este restabilită. Aceasta functie este indispensabila si foarte utila in cladirile cu control rigid al temperaturii sau al luminii in lipsa personalului de supraveghere.

La modelele altor mărci pentru a îndeplini această funcție, trebuie să cumpărați echipamente voluminoase și scumpe, care necesită instalare suplimentară și costisitoare. În cazul acestui model, unitatea este deja încorporată în generator, iar instalarea unui astfel de generator este deosebit de simplă, iar costul acestor modele «Könner & Söhnen» este pentru orice buget.

 

 

MOTOARE FIABILE KÖNNER & SÖHNEN

Special pentru marca Könner & Söhnen, inginerii germani au creat seria de motoare K&S, supuse timp de multe ore la încercări și testări pe mai multe niveluri, acest lucru făcându-le atât de fiabile. Motoarele performante Könner & Söhnen îndeplineșc toate standardele europene de calitate, inclusiv standardul modern de mediu EURO V.
 

 

NUMERE DE SERIE INDIVIDUALE PE MOTOARE

Motoarele Könner & Söhnen îndeplinesc toate standardele de calitate mondiale și europene, inclusiv cele mai recente standarde de emisii EURO V. Acest lucru este dovedit de certificatele europene de calitate. Fiecare motor și fiecare generator au propriul număr de serie individual, ceea ce ne permite să controlăm calitatea producției și a serviciilor.

 

SISTEM ATS INTEGRAT

Panoul de control al generatorului cu funcția ATS (comutator de transfer automat) este prevăzut cu terminale de alimentare, comutator ATS și indicator de funcționare ATS.
 

 

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC, AMPLASAT ÎN MOD CONVENABIL, CU PORNIRE ELECTRICĂ

Panoul amplasat în mod convenabil și ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință întreaga unitate și nu necesită abilități suplimentare. Afișajul LED inteligent modern va indica întotdeauna numărul de ore lucrate, frecvența și tensiunea de ieșire. Informațiile de pe afișaj permit un control ai sarcinii echipamentului și o întreținere tehnică în timp util a generatorului, prelungindu-i durata de funcționare.

 

SISTEM DE PORNIRE UȘOARĂ

Sistemul de pornire ușoară vă permite să porniți motorul rapid, acest lucru făcându-se fără prea mult efort.

 
 

ALTERNATOR CU BOBINAJ CUPRU 100%

Generatoarele TM Könner & Söhnen sunt echipate cu un alternator sincron de vârf cu înfășurare 100% din cupru. Doar înfășurarea de cupru poate rezista la sarcini maxime fără nicio deteriorare pentru a asigura funcționarea fiabilă pe termen lung a grupului electrogen.

 

REZERVOR DIN OȚEL

Generatoarele „Könner & Söhnen” sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel lărgit, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel al combustibilului este situat pe rezervor pentru ușurință în utilizare.

 

CONTACTORI DE COMUTARE

Contactoarele fiabile de comutare din 100% cupru au o capacitate crescută de 40 A, ceea ce asigură o performanță pe termen lung, în condiții sigure a sistemului ATS.
 

 

CADRU DIN OȚEL RANFORSAT

Acest model este dotat cu un cadru din oțel ranforsat cu diametru de ø 32 mm, care servește la protejarea generatorului contra diferitelor tipuri de deteriorări și îi asigură un transport practic.

 

 

AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRAȚIILOR

Toate modelele de generatoare Könner & Söhnen sunt echipate cu picioare de cauciuc pentru a reduce vibrațiile. Datorită amortizorului de cauciuc, generatorul de lucru nu va deteriora pardoseala, iar stratul de acoperire a cadrului nu va fi zgâriat.

 Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.

 

Click Aici pt. a descarca Manualul de Utilizare in Lb. Romana pt. KS-10000E-ATS

Detalii

SKU
KS-10000E-ATS
EAN
4260405361175
Greutate
87.8
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
8
Tip combustibil
Benzina
Dotari generator
Start electric, ATS inclus
Regim de Utilizare
Profesionala

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)