Generator de curent 8 kW inverter - HIBRID (GPL + benzina) - Konner & Sohnen - KS-8100iEG

Konner&Sohnen
Konner&Sohnen
6.434,00 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
Cod produs - SKU KS-8100iEG
EAN 4260405364817
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

SKU
KS-8100iEG
EAN
4260405364817
Greutate
68
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
8
Tip combustibil
Benzina, GPL
Dotari generator
Inverter, Start electric
Regim de Utilizare
Profesionala
Manual de utilizare

Promotii

alege pachet cu 4 Litri ulei 10W30 Hexol SYNLINE cu -12% discount
alege pachet cu 1 Litru ulei 10W30 Hexol SYNLINE cu -7% discount

Descriere

Generator de curent 8 kW inverter - HIBRID (GPL + benzina)- Konner & Sohnen - KS-8100iEG din gama de generatoare de curent portabileDate tehnice:

 • Tensiune, Frecventa 230V, 50 Hz
 • Putere maxima: 8.0 kW*
 • Putere continua: 7.2 kW*
 • Factor de putere, cosφ: 1
 • Curent (max.): 34.8 A
 • Sistem de pornire: electric
 • Tip motor KS 480i, motor pe GPL/benzină, cu 1 cilindru, în patru timpi, răcit cu aer
 • Putere motor 16 cp / 458 cmc
 • Volum rezervor combustibil: 20l
 • Autonomie la o sarcină 50%: 7.1h**
 • Capacitate ulei: 1.1 l
 • LED display Multifuncțional: sarcină, nivel combustibil, tensiune, frecvență, ore de funcționare; indicator suprasarcină, indicator tensiune, indicator nivel ulei.
 • Prize: 1 x Schuko 230 V, 1 x CEE 230 V 32 A
 • Iesire DC: 12V/8.3A
 • Ieșiri USB: 5V/1A, 5V/2.1A
 • Baterie: 1.6Ah
 • Nivel zgomot LPA(7m)/LWA: 70/95 dB
 • Greutate netă / brută 68 / 74 kg
 • Dimensiuni nete / brute 600x510x560 / 765х505х555mm


*Când funcționează pe gaz, puterea generatorului este redusă cu 10%.

**Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.Echipare standard

KIT

Pachetul include tot ce aveți nevoie pentru a utiliza GPL drept combustibil:

1. Furtunul de 1.5 m lungime pentru conectarea unei butelii de gaz asigură o conexiune convenabilă.

2. Furtunul este echipat cu un reductor care este montat la butelie pentru a crește fiabilitatea conductei de gaz. Astfel se reduce presiunea și se elimină posibilitatea supraîncărcării racordului la gaz. Doar conectați generatorul la butelie și porniți motorul.


Generatoarele cu invertor pe benzină sunt o sursă portabilă de energie ușor de utilizat. Gama de generatoare cu invertor include modele cu o gamă de putere de la 1,8 la 8,0 kW. Conversia dublă a energiei electrice asigură unda sinusoidală pură și frecvența de 50 Hz, ceea ce asigură funcționarea fiabilă a electronicelor sensibile și de înaltă precizie.

Toate modelele se bazează pe motoare robuste, care îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V. Motoarele generatoarelor cu invertor K&S au un mod Economie, care permite utilizarea generatorului la turații mici și reduce consumul de combustibil cu până la 50%.


UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică integrată controlată de microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, cazanele de încălzire, etc.UTILIZARE VERSATILĂ

Puteți utiliza generatorul atât cu o butelie de gaz portabilă, cât și cu o cisternă de depozitare a gazului staționară (cisternă). Conexiunea trebuie făcută de un specialist certificat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie să depășească 16 Bar.


ALEGERE ECONOMICĂ

Utilizarea gazului drept combustibil reduce semnificativ costurile cu combustibilul necesar pentru funcționarea dispozitivului, iar diferența de valoare între generatorul alimentat cu benzină și generatorul hibrid DUAL FUEL de la TM K&S se amortizează rapid.


MOTOR ROBUST

Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.


MODUL ECONOMY

Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru comutarea modului de consum de combustibil pe modul economic. Acest mod reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini mici datorită turațiilor mai mici ale motorului.


PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Amplasarea practică a tuturor funcțiilor: indicatoare pentru starea grupului electrogen, care afișează: modul de funcționare, funcționarea întrerupătorului în cazul supraîncărcării sau al scurtcircuitului, un nivel de ulei prea scăzut. De asemenea, există și un buton de resetare pentru repornirea sistemului de control și restabilirea alimentării cu electricitate, un conector pentru conectarea în paralel a generatoarelor, două ieșiri USB (5B/1A, 5B/2.1A), prize 230V și bornă de împământare.


ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE

In generatoarele de tip invertor Könner & Söhnen este instalat un alternator de încredere fără perii si cu înfasurare 100% din cupru. Alternatorul cu magnet permanent de înaltă calitate este instalat intr-o carcasa din plastic și poate rezista la cele mai mari sarcini fără a se deteriora, garantând funcționarea fiabilă pe termen lung a generatorului.KIT DE TRANSPORT

Generatoarele de tip inverter KS sunt echipate cu un sistem de transport pentru o transportare facilă. Două roți și un mâner care se ridică în timpul transportării generatorului, asigură un transport confortabil.


ACCESORII

Generatorul este echipat cu accesorii suplimentare: cheie de bujie, furtun cu reductor, surubelnita PH2 6.0 mm.
Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.


Click Aici pt. a descarca Manualul de Utilizare in Lb. Romana pt. KS-8100iEG

Detalii

SKU
KS-8100iEG
EAN
4260405364817
Greutate
68
Tensiune (Voltaj)
230V
Putere Max. la 230V - (kW)
8
Tip combustibil
Benzina, GPL
Dotari generator
Inverter, Start electric
Regim de Utilizare
Profesionala
Manual de utilizare

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)