Generator de curent continuu DC 48-54V, max. 70A - benzina - Konner & Sohnen - KS-48V-DC

Konner & Sohnen
Konner & Sohnen
6.038,00 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
Cod produs - SKU KS-48V-DC
EAN 4260405365814
Rareori, data de livrare poate suferi modificari din cauza factorilor externi Livrare estimata:vineri, 19 aprilie 2024, 09:00-19:00
Peste 4 bucati pe stoc Stoc limitat

SKU
KS-48V-DC
EAN
4260405365814
Greutate
38
Tip combustibil
Benzina
Regim de Utilizare
Profesionala

Promotii

alege pachet cu 4 Litri ulei 10W30 Hexol SYNLINE cu -12% discount
alege pachet cu 1 Litru ulei 10W30 Hexol SYNLINE cu -7% discount

Descriere

Generator de curent DC 48-54V, max. 70A - benzina - Konner & Sohnen - KS-48V-DC din gama de generatoare de curent portabile


 

Date tehnice:

 • Tensiune: 48 - 54V
 • Curent (max.): 70 A
 • Sistem de pornire: auto, manual / extern
 • Tip motor KS 240, benzina 4-timpi, 1 cilindri, racire cu aer
 • Putere motor 7.5 cp / 223 cmc
 • Capacitate ulei: 0.6l
 • Volum rezervor combustibil: 12.5l
 • Autonomie la o sarcină 50%: 7h**

 • LED display Voltaj, amperaj

 • Clasa de protectie: IP23M

 • Nivel zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB 70/95

 • Greutate netă / brută 36.5 / 38 kg

 • Dimensiuni L/l/h (mm) 510x525x310

 **Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.

 

 

Generatorul de curent continuu KS 48V-DC de la „Könner & Söhnen” este proiectat ca încărcător de rezervă pentru încărcarea bateriilor de 48-54 V. Generatorul este ideal pentru încărcarea bateriilor utilizate pentru alimentarea gospodăriilor private, în afara rețelei, solare, eoliene, sisteme de telecomunicații, bărci, campinguri etc.

 

Generatorul DC KS 48V-DC de la Könner & Söhnen® oferă:

 • Eficiență maximă

Această metodă de încărcare este mai eficientă deoarece nu există conversii de curent intermediare și sunt asociate cu aceste pierderi de energie.

 • Dimensiuni compacte și putere mare

Putere mare de încărcare într-un generator de dimensiuni mici - generatorul este proiectat prin analogie cu generatoarele de tip invertor. Ocupă de 3-5 ori mai puțin spațiu decât un set format dintr-un generator obișnuit de 230V cu curent alternativ și un încărcător puternic care transformă tensiunea alternativă de 230V într-o tensiune constantă necesară încărcării bateriei. Echipat cu un kit de transport pentru o deplasare usoara.

 • Utilizare sigură

Absența tensiunii înalte care pune viața în pericol protejează utilizatorul de șoc electric în timpul utilizării generatorului.

 • Alegerea economică

Eficiența generatorului este mai mare datorită absenței conversiilor inutile, precum și datorită numărului de rotații reglabil în funcție de sarcină, ceea ce reduce costurile cu combustibilul față de metodele clasice care folosesc generatoare de 230V AC cu conversie ulterioară.

 • Instalare simplă
  Generatorul se conectează direct la baterie, ceea ce simplifică foarte mult instalarea. Posibilitatea controlului extern al „contactelor uscate” extinde semnificativ posibilitățile de integrare a generatorului în sistemele de alimentare existente.

 

Intervalul de tensiune de încărcare a bateriei DC ar trebui să se potrivească cu valoarea nominală a bateriei. Cu controlerul integrat, generatorul monitorizează constant tensiunea bateriei în modul AUTO și începe automat încărcarea bateriei atunci când tensiunea acesteia scade la 48 V sau mai mică. Generatorul are un timp de răspuns de doar 5 secunde. Când tensiunea bateriei atinge 53,5-54 V sau un curent de încărcare de 20 A, generatorul se oprește în 30 de secunde. În plus față de modul AUTO, generatorul are un mod EXTERN (sau așa-numitul „contact uscat”) pentru utilizatorii experimentați, permițând pornirea generatorului să fie controlată printr-un releu suplimentar.

Generatorul de curent continuu KS 48V-DC este echipat cu roti de transport si un maner de transport pentru o manevrare usoara, ceea ce il face un model mult mai versatil. Bateria poate fi încărcată în locuri unde nu există sursă de alimentare.

Motorul robust Könner & Söhnen îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv cel mai recent standard de emisii EURO V. Alternatorul de ultimă generație cu înfășurare de cupru și motorul de marcă garantează o funcționare fără probleme și pe termen lung.

 

Modelul KS 48V-DC are următoarele caracteristici:

 • Cu controlerul integrat, generatorul monitorizează constant tensiunea bateriei în modul AUTO și începe automat încărcarea bateriei când tensiunea scade.
 • Motorul fiabil de marcă K&S are o rezistență ridicată la uzură, asigură o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv cel mai recent standard de emisii EURO V.
 • Controlul tuturor indicatoarelor principale de stare de funcționare: oprire automată a motorului la nivel scăzut de ulei, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel de combustibil.
 • Panou de control ergonomic echipat cu voltmetru, ampermetru, indicator de nivel ulei, indicator de suprasarcină, indicator DC, terminale baterie, terminale de control, comutator modurile AUTO și MANUAL/EXTERN, pornire motor.
 • Modelul KS 48V-DC este echipat cu un kit de transport (mâner rabatabil și roți), permițând manevrarea sa ușoară și extinzându-și gama de aplicații.

 

Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.

Detalii

SKU
KS-48V-DC
EAN
4260405365814
Greutate
38
Tip combustibil
Benzina
Regim de Utilizare
Profesionala

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)