Masina multifunctionala 6.5CP, 60cm - Konner & Sohnen - KS-7HP-MFM-60

Konner&Sohnen
Konner&Sohnen
4.752,00 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
Cod produs - SKU KS-7HP-MFM-60
EAN 4260405363933
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

SKU
KS-7HP-MFM-60
EAN
4260405363933
Greutate
104
Manual de utilizare

Descriere

Masina multifunctionala 6.5CP, 60cm - Konner & Sohnen - KS 7HP-MFM 60 din gama de masini de maturat / freze de zapadaDetalii tehnice:

Utilaj multifuncțional

Pornire motor Manuală

Lățimea de prelucrare: 60cm 

Tip actionare Directa

Tip motor KS 220 Benzină

Putere motor, 6.5cp

Capacitate cilindrică, 196 сm3

Număr de viteze +5 +4 +3 +2 +1 0 -1 -2

Volum rezervor combustibil 3.6 l

Consum combustibil, 1.2-1.8 l/h

Dimensiuni nete (L×l×h), 1400x600x1100 mm 

Dimensiuni brute (L×l×h) 980x650x630 mm

Greutate netă / brută: 72 / 80  kgMăturătoare

Lățime de procesare, 60cm

Viteza de rotație, 255rpm

Unghi reglabil de rotire ± 15°

Dimensiuni brute (L×l×h), 620х570х420mm

Greutate netă, brută 32 / 35 kgAceastă mașină multifuncțională de înaltă performanță de la Könner & Söhnen este destinată unei game largi de activități agricole pe tot parcursul anului. Caracteristica remarcabilă a acestei mașini autopropulsate este performanța și atașamente active , care nu presupune un efort suplimentar din partea utilizatorului și permit mașinii să facă față unei varietăți de lucrări precum curățarea zăpezii, prafului, murdăriei, frunzelor căzute sau a altor resturi, nivelarea solului și multe altele.


Conține patru atașamente diferite, inclusiv:

  • Măturătoare
  • Recipient de gunoi
  • Suflător de zapada
  • Împingător de zăpadă


Mulțimea de atașamente ce sunt montate la unitatea motobloc, fac din această mașină un asistent indispensabil pe tot parcursul anului. Fiecare atașament poate fi achiziționat separat, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Această mașină multifuncțională de înaltă performanță de la Könner & Söhnen este echipată cu un motor robust pe benzină K&S de 6.5 CP care îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv cel mai recent standard de emisii EURO V. Mașina are un număr crescut de trepte de viteze , ceea ce vă permite să alegeți viteza dorită, unghiul de direcție și înclinarea pentru fiecare accesoriu specific, îmbunătățind astfel semnificativ eficiența lucrării.


5 AVANTAJE CHEIE ale mașinii multifuncționale Könner & Söhnen

  • Economie de costuri — nu este nevoie să cumpărați unități separate;
  • Economie de timp — atașamentele pot fi schimbate în câteva secunde fără instrumente suplimentare și abilități speciale;
  • Economie de efort — nu este nevoie să asamblați și să dezasamblați diferite unități, doar înlocuiți accesoriul;
  • Economie la exploatare si intretinere — nu este nevoie să realimentați și să întrețineți diferite unități;
  • Economie spatiu de stocare — având un design compact, mașina ocupă spațiul unui singur utilaj și este folosită pet parcursul întregului an.MASINA DE MATURAT

Perie de măturat pentru mașina multifuncțională Könner & Söhnen - perie universală pentru utilizarea pe tot parcursul anului. Face față în mod eficient prafului, murdăriei, frunzelor căzute și a zăpezii. Este un asistent indispensabil în menținerea curățenii impecabile în curte, la intrările în case și garaje, precum și pe potecile din parcuri și alte zone alăturate.


COSTURI REDUSE

Costuri reduse - nu e nevoie să cumpărați diferite utilaje, eforturi reduse - nu e nevoie să asamblați și să dezasamblați diferite unități, doar înlocuiți atasamentul; acestea pot fi schimbate în câteva secunde fără abilități suplimentare sau utilizarea instrumentelor.


ASISTENT INDISPENSABIL

Un asistent indispensabil în orice perioadă a anului. Manevrabilitatea, versatilitatea și designul compact al acestui model garantează utilizarea confortabilă a întregii game de accesorii, chiar și într-un spațiu limitat, precum și o stocare compactă, deoarece mașina ocupă locul unui singur utilaj, care este folosit pe tot parcursul anului fără a fi stocat majoritatea timpului.


MOTOR DE MARCĂ K&S

Motor fiabil, durabil și pregătit pentru sarcini grele, de o putere 6.5 CP. îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv standardul recent de mediu EURO-V.


PRODUCTIVITATE MAXIMĂ

Cutia de viteze cu acționare directă are o putere mai mare și oferă performanțe maxime cu fiecare atasament. Numărul crescut de trepte de viteze (5 înainte și 2 reverse) - vă permite să alegeți viteza optimă pentru fiecare tip de lucrare.


ROȚI LATE DE ÎNALTE DE PROTECȚIE

Roțile late de înaltă protecție 13*4.1-6 asigură o tracțiune mai bună și o manevrabilitate excelentă atât pe sol, cât și pe zăpadă.Click Aici pt. a descarca Manualul de Utilizare in Lb. Romana pt. KS-7HP-MFM-60

Detalii

SKU
KS-7HP-MFM-60
EAN
4260405363933
Greutate
104
Manual de utilizare

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)