Sistem de taiere pt. placi ceramice de dimensiuni mari, 320cm, Slab Cutter G3 - RUBI-16900

RUBI
RUBI
3.202,10 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
Cod produs - SKU RUBI-16900
EAN 8413797169003
Disponibil in 10-21 zile de la comanda

Descriere

Sistem de taiere pt. placi ceramice de dimensiuni mari, 320cm, Slab Cutter G3 - RUBI-16900 

 

Pentru tăierea plăcilor dure de portelan de format mare

  • Lungime de taiere maximă 320 cm
  • Grosime de taiere între 3 și 10 mm

 

Tăietura dreaptă - fără devieri

Rupere progresivă a plăcii - reduce riscul ruperii accidentale.

Roată de taiere Extreme cu Ø 22 mm.


Setul contine:

  • 3 ghidaje de 110cm fiecare cu cate 2 ventuze de prindere atasate
  • 1 sistem de tăiere care glisează pe ghidaj
  • 1 clește SLAB pentru rupere cu functie dubla
  • geanta de transport


Sistemul de taiere manual SLAB CUTTER permite taieri precise in placi de portelan de format mare.

Ghidajele sale sunt realizate din aluminiu pentru a menține întregul sistem ușor. Designul său exclusiv previne ieșirea accidentală a căruciorului de marcare din ghidaje și îmbunătățește sistemul de fixare între ghidaje datorită sistemului de cuplare rapidă.

Fiecare sistem pentru plăci include trei ghidaje care vă permit să tăiați placi de până la 320 cm. Această capacitate poate fi mărită în secțiuni de 110 cm pentru fiecare ghidaj care este încorporat.

Fiecare ghidaj integrează două ventuze de fixare. Aceste ventuze au o baza din cauciuc "anti-marcare" care iti permite sa lucrezi pe materiale deschise la culoare fara riscul de a le pata.

Caruciorul de marcare este foarte usor deoarece este fabricat din aluminiu si exercita o putere de marcat mai mare. Mișcarea sa prin ghidaje este foarte lină și precisă. Mânerul ergonomic „soft-grip” oferă confort utilizatorului.

Căruciorul SLAB CUTTER este echipat cu o roată EXTREME de Ø 22 mm potrivită pentru prelucrarea plăcilor cu finisaje de suprafață rugoase și structurate și a plăcilor cu finisaje netede sau lustruite.

Fiecare sistem pentru plăci include trei ghidaje, căruciorul de marcare și cleștele pentru plăci cu capacitatea de a separa materiale de până la 10 mm grosime. Cleștii SLAB au funcționalitate dublă: clește pentru materiale cu grosimea de până la 6 mm și șurub de strângere pentru acele materiale de până la 10 mm. Designul și funcția dublă a cleștelui SLAB permite ca separarea să fie efectuată cu un efort minim din partea utilizatorului.

Pentru a completa echipamentul si a facilita transportul si depozitarea acestuia, SLAB CUTTER include o geanta textila practica, ranforsata si dotata cu compartimente interne pentru depozitarea si asigurarea tuturor componentelor SLAB CUTTER.


Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)