Sistem de transport cu ventuze cu vacuum pt. placi mari, 360cm, 170kg, Slab Trans Heavy Duty N - RUBI-18982

RUBI
RUBI
9.586,80 RON (TVA inclus)
Termenul de livrare depinde si de performanta curierului.
Cod produs - SKU RUBI-18982
EAN 8413797189827
Disponibil cu precomanda. Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

SKU
RUBI-18982
EAN
8413797189827
Greutate
33.4
Brand

Descriere

Sistem de transport cu ventuze cu vacuum pt. placi mari, 320cm, 170kg, Slab Trans Heavy Duty N - RUBI-18982


Sistemul de transport SLAB TRANS HEAVY DUTY N este special conceput pentru manipularea plăcilor de format mare de până la 360 cm lungime și 160 cm lățime.


Capacitate maxima de transport 170 kg 

Pentru placi de pana la 3,6 metri.

Pentru o siguranta mai mare se pot adauga ventuze suplimentare* (cod 18979).

SLAB TRANS HEAVY DUTY N poate fi folosit ca o completare a sistemelor de tăiere SLIM CUTTER PLUS, SLAB CUTTER și TC-125 și este compatibil cu SLAB CARRIAGE.

 

Sistemul este format din:

  • 2 profile din aluminiu ranforsat, ajustabile (160 - 320 cm)
  • 6 ventuze pt. orice tip de suprafete (fine, dure, structurate)
  • set de bare transversale perpediculare pentru o stabilitate mai mare


Este alcătuit dintr-un set de două ghidaje din aluminiu extrudat întărite, retractabile și reglabile, și două traverse perpendiculare care măresc robustețea și stabilitatea întregului ansamblu, mai ales la manipularea pieselor cele mai grele.

Datorită celor 6 ventuze cu vid pe bază de cauciuc gri, montatorul poate regla punctele de fixare, asigurând manipularea plăcilor de porțelan fără teama ca suprafața plăcii să fie marcată.

Pentru utilizarea corectă a sistemului, trebuie să verificăm dacă suprafața plăcii este curată de praf sau alte reziduuri.

Setul are 4 manere (2 pe ghidaj) care pot fi reglate si pozitionate pe toata lungimea ghidajului, facilitand si adaptand SLAB TRANS HEAVY DUTY N la fiecare moment si format.

SLAB TRANS HEAVY DUTY N, de la RUBI, încorporează o geantă de transport practică, echipată cu roți, pentru a facilita atât manipularea echipamentului, depozitarea acestuia, cât și protecția acestuia.

Sistemul de transport SLAB TRANS HEAVY DUTY N a fost conceput în principal pentru manipularea placilor de format mare cu grosimi de 6 mm sau mai mult. Aceste materiale, pe lângă faptul că reprezintă o provocare prin volumul (suprafața), sunt foarte grele, în comparație cu foile de 3 sau 5 mm cu care, până acum, eram obișnuiți. Designul ghidajelor din aluminiu ale SLAB TRANS HEAVY DUTY N îi conferă o capacitate maximă de încărcare de până la 170 kg.

Este important de reținut că această capacitate de încărcare este totală, deci nu poate fi depășită în niciun caz.

Când vorbim despre greutăți atât de mari și ținând cont de faptul că la manipulare trebuie adăugată greutatea transportorului în sine, trebuie luat în considerare faptul de a nu depăși încărcătura maximă pentru o singură persoană. Prin urmare, în unele cazuri, vor fi necesari 3 sau 4 operatori pentru manipularea în siguranță.

Ventuza cu vid se poate schimba pentru RUBI SLAB TRANS HEAVY DUTY N. Utilizarea acestei piese de schimb face posibilă înlocuirea ventuzelor cu vid ale SLAB TRANS HEAVY DUTY N, păstrând, în orice moment, capacitatea de încărcare maximă inițială. a sistemului în sine.


*NOTĂ: Adăugarea mai multor ventuze la SLAB TRANS HEAVY DUTY N nu crește sarcina maximă inițială de 170 kg.Video de mai jos este pentru sistemul simplu Heavy Duty, dar functioneaza pe acelasi principiu cu alti parametrii:

Detalii

SKU
RUBI-18982
EAN
8413797189827
Greutate
33.4
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)