Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului CRIANO.com - scule, echipamente, utilaje, accesorii pt. constructii (criano.com).

Site-ul CRIANO.com - scule, echipamente, utilaje, accesorii pt. constructii (criano.com) este operat de societatea Criano Exim SRL, cu sediul in Piata Ignatie Darabant nr. 1, Bihor, Oradea, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J05/4115/1994, avand Codul Unic de Identificare RO6506962 si capital social 18540 RON. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Marca CRIANO este inregistrata la OSIM cu nr: M 2019 04958 si M 2019 04957

Administratorul site-ului CRIANO.com - scule, echipamente, utilaje, accesorii pt. constructii (criano.com) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Pentru raportarea unei eventuale incalcari de dreptuluri de autor va rugam sa trimiteti sezizarea dvs. la adresa de email cristian [at] criano.com


Garantii

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate si respecta termenele conform OUG 140/2021

In cazul persoanelor juridice garantia este cea oferita de producator.  

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre consumator si CRIANO.com - scule, echipamente, utilaje, accesorii pt. constructii (criano.com) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului OUG 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Clientul este complet responsabil de verificarea compatibilitatii dintre aplicatia dorita si produsul achizitionat.

CRIANO EXIM SRL nu poate cunoaste toate detaliile aplicatiei/aplicatiilor dorite de client si deci, decizia de achizitionare si responsabilitatea finala de achizitie apartine in intregime clientului. CRIANO EXIM SRL nu isi va asuma nici un fel de responsabilitate pentru o achizitie necorespunzatoare. CRIANO EXIM SRL pune la dispozitia clientilor caracteristici tehnice despre produs la cererea acestora facilitand la maxim luarea deciziei corecte. 

Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala consumatorului doar dacă pachetul/produsul este complet (cu toate accesoriile originale incluse si intacte) si in stare noua, iar acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 14 de zile de la denuntarea unilaterală formulata in scris (document semnat de consumator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii, dar nu mai devreme de data receptionarii produselor.

In cazul returnarii unui produs utilizat, cu urme de utilizare sau deteriorari estetice, vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a restitui partial pretul produsului.

In cazul echipamentelor cu motor termic (benzina, GPL, diesel) odata cu punerea in functiune produsul intra intr-un proces ireversibil de uzura (uleiul si combustibilul intra in contact cu garniturile si alte componente). Returnarea unui produs cu motor termic care a fost pus in functiune se poate face doar prin acceptarea returnarii a maxim 80% din valoarea produsului, valoarea exacta fiind comunicata dupa receptia si constatarea starii produsului. 

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat consumatorului în momentul în care acesta sau o parte terţă desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat consumatorului în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către consumator să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către profesionist, fără a aduce atingere drepturilor consumatorului faţă de transportator.

Avem dreptul ca atunci cand consideram ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicitam acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare (Exemplu: Daca bunul returnat prezinta urme clare de exploatare, vom considera returnarea ca fiind abuziva si este posibil sa solicitam daune conform legii).

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului care a dat dovada de abuz.

Mentiune speciala : produsele prevazute cu motor termic (benzina, GPL sau diesel) odata puse in functiune intra intr-un proces ireversibil de uzura ceea ce presupune ca in cazul returnarii unui produs cu motor termic care a fost pus in functiune, acesta se considera uzat in proportie de 20%. Suma returnata pentru un produs cu motor termic returnat care a fost pus in functiune va fi de 80% din valoarea comenzii. 


Colectarea Recenziilor

Mentionam faptul ca nu garantam ca recenziile produselor sunt publicate de persoane care au detinut sau folosit produsul. Daca colectarea recenziilor se face printr-un tert este posibil ca acesta sa garanteze sau nu ca recenzia vine din partea unui client al produsului (ex: Trusted.com)


Administratorul CRIANO.com - scule, echipamente, utilaje, accesorii pt. constructii (criano.com) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. CRIANO.com - scule, echipamente, utilaje, accesorii pt. constructii (criano.com) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului CRIANO.com - scule, echipamente, utilaje, accesorii pt. constructii (criano.com), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii CRIANO.com - scule, echipamente, utilaje, accesorii pt. constructii (criano.com) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul CRIANO.com - scule, echipamente, utilaje, accesorii pt. constructii (criano.com) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului CRIANO.com - scule, echipamente, utilaje, accesorii pt. constructii (criano.com) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

CRIANO exim srl este autorizata pentru desfășurarea activităților codurilor CAEN 4649, 4661, 4662, 4663, 4669, 4719, 4791 la sediul din Bihor, Oradea, Piata Ignatie Darabant nr.1, modul 9. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@criano.com

Ne puteti contacta telefonic la 031 131 00 77 de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 17:00 - cu exceptia sarbatorilor legale.

Produse de comparat (/5)